avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea problema; in aprilie 2007 am nascut primul copil si am intrat in concediu de ingrijire al copilului in 5 iunie 2007. In mai 2008 am nascut cel de-al doilea copil si acum sunt in concediul de ingrijire cu al doilea copil.
Care va fi cuantumul indemnizatiei de care voi beneficia in acest caz? Venitul meu pe ultimele 12 luni va fi considerat inainte de nasterea primului copil?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: maria74 , utilizator 18:37, 26 Ianuarie 2009
pentru al doilea copil veti lua 600+200 sau 85% din media venitului pe ultimele 12 luni inainte de data nasterii copilului.Pentru primul luati conform legii la acea data.
MULTUMESC,
Ceea ce am inteles este faptul ca voi primi aceeasi suma ca si pana acum: 600 indemnizatia + 200 alocatia primului copil + 200 alocatia celui de-al doilea copil. Adica 1.000 RON fara nici o modificare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare indemnizatie de crestere a copilului maria74 maria74 Iin aprilie 2007 am nascut primul copil si am intrat in concediu de ingrijire al copilului in 5 iunie 2007. In mai 2008 am nascut cel de-al doilea copil si din ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 2 ani enikohorst enikohorst Buna ziua, As avea o intrebare destul de simpla: momentan sunt in concediu de crestere a primului meu copil pana in aprilie 2009. In luna martie 2009 insa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Bogdan2009 Bogdan2009 Sotia mea urmeaza sa nasca la finalul lunii iulie inceputul lunii august. Lucreaza de 3 ani la aceeasi institutie cu contract cu norma intreaga pe perioada ... (vezi toată discuția)