avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am vandut o locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am vandut o locuinta

In anul 1994 am divortat si in urma partajului locuinta mi-a revenit mie avand un copil minor.La mom respectiv expertul a stabilit un pret de 8milioane lei desi pe piata acea casa se vindea cu max 4 milioane lei ,prin urmare am vandut casa si i-am dat fostului sot jumatate din suma de vanzare....dupa 20 ani acesta afirma ca doreste ca eu sa-i dau o suma de 100 mil lei reprezentand ,in viziunea lui, banii de la casa As vrea sa stiu dc el poate face o actiune in acest sens :help:
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:14, 13 Octombrie 2012
Poate sa actioneze in instanta, nu are nici o sansa insa. A intervenit si prescriptia de multa vreme
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
Nu are cum sa solicite si sa castige dupa atatia ani suma reprezentand sulta stabilita in urma partajului, creanta fiind prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Nica70 Nica70 După divorț am rămas cu un copil la domiciliu iar instanța a hotărît să dau soției suma de 85 mil vechi in urma partajului,aceasta părăsind ... (vezi toată discuția)
Partaj imobiliar vvladimir vvladimir Buna seara, o cota mai mare la partaj poate inlocui scoaterea din masa partajabila a valorii unor bunuri proprii vandute pentru achizitionarea unui imobil??Eu ... (vezi toată discuția)
Recuperare sulta Elenia1234 Elenia1234 Buna ziua, As dori sa stiu ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie:in 24 oct. 2003,am deschis proces de partaj pe un imobil achizitionat prin credit ... (vezi toată discuția)