avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Recurs la admitere plangere impotriva rezolutiei ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Recurs la admitere plangere impotriva rezolutiei directorului orc

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am facut plangere impotriva rezolutiei orc pentru ca nu mi-a admis inscrierea unei cereri de mentiuni prin care doream suplimentarea obiectului de activitate al unei intreprinderi individuale, plangerea am depus-o la registrul comertului iar registrul a inaintat-o catre tribunal. Pe fond solutia instantei a fost cea de admitere a plangerii, cu drept de recurs. Acum ORC a facut recurs motivand ca instanta care a dat solutia nu are competente, plangerea ar fi trebuit trimisa la judecatorie si nu la tribunal. Cum ar trebui sa motivez eu intampinarea la recursul ORC?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 14:14, 9 Noiembrie 2012
Buna! Revin cu ultimile informatii, am fost la proces si am cerut respingerea recursului pe motiv ca cererea a fost depusa tarziu, instanta a dat solutia de resingerea recursului pentru tardivitate. Multumesc mult pentru ajutor!
mă bucur pentru reuşita dvs. la instanţa de judecată.Vă doresc toate cele bune şi o zi senină!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozitie la cesiune parti sociale. ovidiuhanzu ovidiuhanzu Buna ziua ! In fapt este vorba despre cesionarea partilor sociale ale unui SRL, aceasta facandu-se in data de 25.06.2010, prin contract notarial si AGA ... (vezi toată discuția)
Contestare rezolutie onrc in urma respingerii cererii de dizolvare a societatii dorincornea dorincornea Buna ziua, Am solicitat de curand dizolvarea si lichidarea simultana a unui SRL aflat in inactivitate de 3 ani de zile si dupa doua amanari succesive, ... (vezi toată discuția)
Motivarea recursului - citatie lungu1on lungu1on Am primit citatia fara cerere recurs ( motivarea recursului ) . Ce sa inteleg ? N-ar fi trebuit ca o data cu citatia sa primesc si motivarea pt a face , ... (vezi toată discuția)