avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amanare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

amanare

Intr-o plangere in care eu sunt reclamant si prin care sesisez instanta de rezolutiile gresite luate de prim procuror intr-o plangere penala, pot cere la prima infatisare eu, reclamant, termen nou pentru a lua la cunostinta intampinarea depusa de parchet? Va multumesc!
1.Nu, pentru ca in penal nu exista intampinare, prin urmare nu veti putea solicita termen pentru acest motiv.
2.Calitatea dvs.intr-o astfel de plangere intemeiata pe disp. art 278 ind.1 c.proc.pen. este de petent si nu reclamant.
parchetul nu formuleaza intampinare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce se refera art. 278/1 c.proc.pen ? Sunt in proces in calitate de intimat cu Asirom S.A. (petent)..si mi s-a trimis o citatie care suna cam asa: eu in calit de intimat in proces cu Asiron SA in ... (vezi toată discuția)
Intampinare recurs penal isoldacleo isoldacleo Buna ziua.Sunt citata in calitate de intimat intr-un proces recurs -plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in ... (vezi toată discuția)
Solutionare plangere impotriva ordonantei procurorului de scoatere de sub urmarire penala jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu o problema. La sfarsitul anului trecut am facut o plangere penala impotriva savarsirii infractiunii de fals ... (vezi toată discuția)