avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolvenþã
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolvenþã

Ce efect are pentru funcţionarea unei societăţi private şi salatiaţii ei cum sunt afectaţii.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:12, 15 Octombrie 2012
Daca raspunsul este pentru mine....nu inteleg ce anume trebuie sa fac.multumesc frumos
danielaelenat a scris:

Daca raspunsul este pentru mine....nu inteleg ce anume trebuie sa fac.multumesc frumos

Deschideti un topic in sectiunea dreptul muncii cu problema dumneavoastra. Sunt consultanti foarte buni care va pot oferi solutii.
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment (insolventa) Flavius1984 Flavius1984 Am o cateva firme care se afla in faliment (insolventa) si care doresc sa plateasca in rate (au retras dreptul de a mai administra firma) . Cum poate sa ... (vezi toată discuția)
Insolventa vs femeie insarcinata danielaelenat danielaelenat Buna seara,in speranta ca imi va vedea cineva postarea,va rog sa-mi raspunde-ti cat mai curand posibil. Datorita faptului ca nu am credinta in care din cele 2 ... (vezi toată discuția)
Buna m83ana@yahoo.com m83ana@yahoo.com la mine situatia este putin altfel,este o firma care a avut mai multe puncte de lucru printre care cel in care lucrez eu s-a inchis pe motiv ca nu s-a platit ... (vezi toată discuția)