avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare C.I.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare C.I.

Buna ,
Doresc un sfat cu ajutorul caruia sa aleg calea cea mai usoara de a-mi rezolva problema.Este vorba despre faptul ca ,in urma divortului,trebuie sa imi schimb numele,deci,implicit,C.I.Dar,in acelasi timp doresc sa imi schimb domiciliul in alt judet,deci,iarasi implica si schimbarea C.I.Intrebarea mea este daca pot ,cu hotararea de divort ,sa merg direct la politia din celalalt judet,unde vreau sa am domiciliul,fara sa mai am tangente cu politia judetului unde am domiciliul actual.Multumesc anticipat,o zi buna
Cel mai recent răspuns: eavyy , utilizator 13:44, 14 Octombrie 2012
Sigur ca puteti, insa doar dupa ce sentinta ramane definitiva si irevocabila - daca nu stiti cum se face, aveti aici detalii:
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa parasesc tara cu o ruda apropiata...de ce anume as avea nevoie? Hanus_Cristian Hanus_Cristian Vreau sa ies din tara pentru o luna cel mult alaturi de matusa mea din partea tatalui. Sunt minor si parinti mei sunt divortati iar eu sunt in custodia mamei. ... (vezi toată discuția)
Divort - schimbare de nume stratu23 stratu23 buna tuturor.sunt noua aici deci nu prea stiu cum stau lucrurile.as dori va rog frumos sa stiu ce se intampla daca nu ti-ai schimbat buletinul dupa divort.am ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara de catre mama oscumpyka oscumpyka Buna seara...am si eu o intrebare...am o fetita de 6 ani si sunt proaspata divortata , copilul mi-a fost incredintat mie printr-o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)