Buna ziua!In urma cu 6 luni tatal meu a decedat,iar bunica si sora lui ne-au obligat pe mine si mama sa evacuam imobilul insa au refuzat sa ne inapoieze unele bunuri aflate pe numele tatalui,obtinute in timpul casatoriei.Am deschis un proces impotriva bunici insa am avut 2 termene si nu s`a prezentat nici ea nici vreun avocat din partea acesteia.Am inchis dosaru si am trimis apoi o notificare prin executor pt restituirea bunurilor insa au refuzat iar si acum avocatul nostru vrea sa le deschida iar alt dosar.Ce se intampla daca refuza sa se prezinte si de data aceasta?Se poate emite o hotarare judecatoreasca prin care sa fie obligate sa ne restituie bunurile daca nu se prezinta?Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Dacă va fi legal citat şi dvs., reclamanţii faceţi dovada pretenţiilor dvs., se poate judeca în lipsă şi se dă o hotărâre judecătorească prin care pârâtul să fie obligat la restituirea bunurilor care vă aparţin.
Puteti promova o noua actiune daca in actiunea precedenta nu s-a dat nicio solutie, faceti probe in legatura cu existenta, data dobandirii si valoarea bunurilor. Se admite actiunea si cu hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila mergeti la un executor sa ii executati silit.