avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Intrebare referitor cod fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Intrebare referitor cod fiscal

Buna seara,

In cazul in care se achizitioneaza marfa de la un depozit din Cluj Napoca( unde exista un punct de lucru al unei societati comerciale din Bucuresti avand atribuit un cod fiscal, distinct fata de cel al societatii) care cod fiscal trebuie sa apara in jurnalul de cumparari si in declaratia 394, cel al societatii din Bucuresti sau codul fiscal atribuit punctului de lucru din Cluj Napoca. Mentionez ca furnizorul si-a raportat livrarea de pe codul fiscal din Bucuresti? Este corect asa? Ma puteti ajuta cu un temei legal in aceasta problema? Va multumesc anticipat pentru orice detaliu pe care mi-l puteti furniza.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:35, 16 Octombrie 2012
In declaratia 394 trebuie sa apara CIF de la sediul social al furnizorului, adica cel de la Bucuresti. Este posibil ca punctul de lucru sa nu fie declarat ca platitor de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centralizator bonuri motorina jonny_6 jonny_6 Buna ziua ! Avand in vedere Opanaf 2986/2013 referitor la nedeclararea bonurilor fiscale in declaratia 394 , pt o firma de taxi platitoare de TVA care ... (vezi toată discuția)
Facturi nexterne cu tva sau nu? nico30 nico30 doresc sa achizitionez pe baza unor contracte mai multe bunuri din comunitatea europeana. facturile care mi se fac sunt cu tot cu tva(chiar daca in unele tari ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.nestabilita in Romania (detine doar un depozit inchiriat pe teritoriul Romaniei) aduce marfuri in vederea constituirii unui stoc (transportul este ... (vezi toată discuția)