avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorii

In urma cu 3 ani am avut un chirias care ma lasat cu 2500 ron datorie mentionez ca am avut contract de inchiriere de mina .Imi puteti spune cum mai pot recupera acesti bani.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: alex_75 , utilizator 10:10, 15 Octombrie 2012
Daca termenul de cand exista datoria a depasit 3 ani,este cam greu de recuperat pentru ca a intervenit prescrierea datoriei
Nu puteti recupera datoria niciodata.
Daca acel chirias merge la circa financiara si declara ca dumneavoastra ati incasat o suma de bani pentru care nu ati platit impozit, cred ca sunt mai mari penalizarile si amenda pe care o platiti, probabil pe acest lucru s-a si bazat chiriasul.
Iar cei 3 ani de prescriere sunt povesti de adormit copii in aceasta situatie.
impozitu era platit la zi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasi rau platnici sevinci sevinci Am inchiriat un apartament unei familii fara nici un contract scris,avand doar o intelegere verbala,la inceput totul a fost bine platindu-si datoriile atat la ... (vezi toată discuția)
Datorii intretinere geogeorge geogeorge buna ziua, am datorie la intretinere de prin 2009 la care s-au adaugat penalitati si acum as dori sa platesc.exista vreo posibilitate (fara sa chem in ... (vezi toată discuția)
Factura telefonie mobila robert_dtb robert_dtb Buna seara. Am primit astazi un telefon de la o firma de recuperari debite, care m-a anuntat ca voi fi dat in judecata pentru neplata unei facturi la ... (vezi toată discuția)