avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... blocarea indemnizatiei pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

blocarea indemnizatiei pentru cresterea copilului

buna ziua. am o nelamurire. detin 2 carduri, unul de salar si unul de credit, cel de credit a fost blocat definitiv din cauza numarului mare de zile intarziere, problema este ca mi-a fost blocata si o suma de bani pe el. cand am sunat la banca mi-au spus ca nu se poate debloca niciodata. le-am explicat ca este vorba de indemnizatia pentru cresterea copilului dar ei au spus ca nu au de unde sa stie provenienta banilor, lor le arata ca este virare salariala si ca trebuie sa aplice regulamentul.
INTREBARE: pot sa depun o plangere in instanta pentru recuperarea acelei sume?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:54, 15 Octombrie 2012
da. veti avea castig de cauza dar va dura mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea pe salriu ca girant- urgent traiminromania traiminromania Buna seara!Am 26 de ani.SUnt administrator al unei firme dar doar in acte pentru ca , de fapt, administrator e mama mea.In anul 2007 mama mea a facut o linie ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in parcarea unui magazin mi-am lasat masina vreo ... doiac doiac Buna seara! In parcarea unui magazin mi-am lasat masina vreo 4 ore, mai mult decat permitea regulamentul magazinului. Am gasit roata blocata. Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Propire indemnizatie crestere copil ancami ancami Am aflat astazi ca mi s-a blocat o suma pe care o aveam restanta la un credit din contul unde primesc indemnizatia pentru cresterea copilului. Pe extrasul de ... (vezi toată discuția)