Va rog, daca ma puteti ajuta, am fost dat afara in mod abuziv, i-am dat in judecata, am castigat pe fond, am primit si legalizat hotararea si acum urmeaza executarea. Problema este ca jumatate din salariu era la negru, printr-o forma de "tips", acordat lunar, acesta nefiind stipulat in contract. Am incercat sa negociez cu patronul inainte de a merge la executor insa mi s-a spus clar ca mai mult din salariu nu voi vedea niciun leu deoarece aceea e o "spaga lunara". Pe fluturas nu scrie de acest tips, logic. Ceea ce va rog este sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate de a dovedi ca in acel loc de munca se dau acesti bani, de care eu as fi beneficiat, ca si de salariu, daca nu m-ar fi dat afara. Si daca da, cum as putea sa imi obtin acest drept. Mentionez faptul ca tips-ul se ridica de la casierie, intr-o data fixa pe luna, pe baza unui punctaj, era suma fixa si semnam pentru acesta.
Salariu la negru
Azeki
Salutare! Sper ca cineva sa ma poata ajuta... am lucrat la o firma timp de aproape 1 an si jumatate , firma care la inceput mi`a dat 1000 lei , dupa o perioada ... (vezi toată discuția)
Intrebare
C.Geta
as vrea si eu sa ma lamuriti in urmatoarea problema:o persoana are adaugat la rubrica \"alte drepturi\"de cca 2 ani suma de 280roni.din ianuarie 2010 este ... (vezi toată discuția)