avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de deplasare la instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de deplasare la instanta

M-am deplasat la instanta ca intervenient fortat. Am trimis prin posta xerox dupa bonurile de alimentare a masinii, solicitand returnarea lor. In hotarare nu sunt evidentiate. Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:52, 15 Octombrie 2012
In primul rand trebuia sa trimiteti bonurile de benzina in original, solicitand sa fie avute in vedere la acordarea cheltuielilor de judecata.
Art. 281 CPC
Erorile sau omisiunile cu privire la numele, calitatea si sustinerile partilor sau cele de calcul, precum si orice alte erori materiale din hotarari sau incheieri pot fi indreptate din oficiu sau la cerere.
Instanta se pronunta prin incheiere data in camera de consiliu. Partile vor fi citate numai daca instanta socoteste ca este necesar sa dea anumite lamuriri.
In cazul hotararilor, indreptarea se va face in ambele exemplare ale hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare greseala in hotarare apel ContSters199472 ContSters199472 Se poate indrepta o greseala privind calitatea in cadrul procesului (parat sau reclamant) intr-o hotarare de la apel ? S-a mentionat faptul ca parata are de ... (vezi toată discuția)
Probleme divort ContSters175146 ContSters175146 greseala de redactare a hot jud , ce fac multumesc (vezi toată discuția)
Greseala in redactarea sentintei robertvoicu robertvoicu am primit o sentinta (iesire din indiviziune)redactata gresit.am inteles ca se depune o cerere in instanta.exista un termen pentru depunerea acesteia? (vezi toată discuția)