avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CAI DE ATAC IN INSTANTA DUPA TRIBUNAL SI CURTEA DE APEL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CAI DE ATAC IN INSTANTA DUPA TRIBUNAL SI CURTEA DE APEL

Sunt victima unei "solutionari"nefavorabile,si spun asta pentru ca unii dintre colegii mei in prrocesul de litigii de munca au avut castig de cauza. marefer la faptul ca pe aceelasi subiect , aceeasi cauza dar judecate de instante diferite, la mine a fost Respinsa acţiunea de catre tribunal , dupa ce s-a judecat 7 luni de zile, iar la colega mea a fost admisa actiunea . Am facut recurs in termen, a fost dezbatut in 2 sedinte si soluta a fost; Respinge recursul. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică.
INTREBAREA MEA ESTE DACA MAI EXISTA O CALE DE ATAC SI CUI MA POT ADRESA SI CUM POT INSTANTELE SA INTERPRETEZE IN ACEEASI CAUZA SI SA DEA VERDICTE DIFERITE ,EU SUNT CONVINSA CA ESTE O LEGE PT TOATA LUMEA... VA MULTUMESC ANTICIPAT
Formulati contestatie in anulare si plangere la CEDO .Alta cale nu exista .Din pacate se intampla foarte des astfel de situatii.l Separat trimiteti copii de pe cele doua hotarari la CSM si Parchetul general pentru declansarea recursului in interesul legii dar solutia ce se va da nu mai poate avea efecte asupra hotararii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta, etape de urmat, cai de atac john99 john99 Buna ziua, Am citit cateva din discutiile de pe asest forum, dar pentru a fi sigur va rog sa imi spuneti care ar fi urmatorii pasi, in cazul meu. Am un ... (vezi toată discuția)
Complete de judecata nalex nalex Buna ziua, Cum este posibil in Romania ca o Instanta de judecata sa dea unor functionari publici a caror speta si situatie este identica privind litigiul de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie cedo panturu_nelu panturu_nelu As dori si eu o lamurire daca se poate.Vreau sa fac o plangere impotriva statului roman la CEDO.Am fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Brasov la 3 ani ... (vezi toată discuția)