avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Complete de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Complete de judecata

Buna ziua,
Cum este posibil in Romania ca o Instanta de judecata sa dea unor functionari publici a caror speta si situatie este identica privind litigiul de munca,o solutie favorabila definitiva si altora o solutie nefavorabila definitiva in Complete de judecata diferite ?
Va rog indicatii si sfaturi.
Cel mai recent răspuns: nalex , utilizator 21:32, 8 Octombrie 2014
Este posibil intrucat in Romania jurisprudenta nu constituie izvor de drept.
Dati va rog un sfat ce as mai putea sa fac.... sa merg la Inalta curte sau recurs in anulare ,revizuire poate?
Da sunt intr-o situatie similara.
Colegul meu de compartiment a castigat si eu nu, diferenta dintre noi au fost completele si si pare ca si motivarea primei instante-tribunalul (adica motivarea tribunalului la colegul meu era mai explicita). Ce as putea face?
Pentru a fi admisibila o contestatie in anulare sau o revizuire la o hotarare definitiva, data de curtea de apel, ce trebuie sa fac?
Va rog sugestii...

Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Pentru motivul arătat de dvs. în acest topic nu poate fi exercitată nici o contestație în anulare, nici o revizuire. Motivele pentru care pot fi exercitate aceste două căi extraordinare de atac sunt strict și limitativ prevăzute de lege.

Alte discuții în legătură

Care era raspunsul la intrebarea selena67 selena67 Care era raspunsul la intrebarea dnei corneliagugoasa din 9 nov.2009? scuze dar sunt nou inregistrata si inca nu m-am familiarizat. Acesta era mesajul ... (vezi toată discuția)
Recurs loviri si alte violente cercetasa cercetasa sentinta care se da la tribunal in recurs pt. loviri si alte violente este definitiva si irevocabila ??????? (vezi toată discuția)
Colegul meu a castigat, eu am pierdut irevocabil. pot sa atac hotararea cu contestatie in anulare? sorinciobanu sorinciobanu am castigat procesul cu angajatorul la tribunal,la curtea de apel am pierdut,colegul meu a pierdut la tribunal si a castigat la curte. amandoi am fost ... (vezi toată discuția)