avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Complete de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Complete de judecata

Buna ziua,
Cum este posibil in Romania ca o Instanta de judecata sa dea unor functionari publici a caror speta si situatie este identica privind litigiul de munca,o solutie favorabila definitiva si altora o solutie nefavorabila definitiva in Complete de judecata diferite ?
Va rog indicatii si sfaturi.
Cel mai recent răspuns: nalex , utilizator 21:32, 8 Octombrie 2014
Totusi, dupa redactarea hotararii se poate face revizuire sau contestatie...ce ar trebuii sa-i spun avocatului, sa nu uit ceva, sa folosesc toate resursele....numai CEDO ma scapa?
Ceilalti colegi au schimbat completul asta pe care l-am avut eu si ca speta, este castigatoare...ma ajuta sentintele lor castigatoare?
Cum au schimbat completul? Din câte știu eu, la nicio instanță nu e cu putință să soliciți un complet anume sau să-l interzici pe vreunul, decât recuzând toți membrii completului pentru motive pertinente (faptul că nu le place judecătorul nu e unul dintre ele).

Nu aveți nicio șansă cu contestația în anulare. Nici cu revizuirea, pentru că unul dintre motivele revizuirii este încălcarea autorității de lucru judecat care în cazul dvs. nu există. Pentru a fi admisibilă o contestație în anulare sau o revizuire acestea trebuie să îndeplinească condițiile de admisibilitate: să fie introduse strict pentru unul sau mai multe dintre motivele prevăzute de Codul de procedură, iar din motivarea acțiunii să se constate că au fost corect invocate. Dacă spețele și pretențiile erau identice cu ale colegului puteați introduce o acțiune colectivă în care interesele amândurora erau promovate în cadrul aceluiași dosar, la final existând o singură soluție dată de un singur complet.
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2014
Radu9, utilizator
La suspendare, am mers impreuna si am castigat toti, pe o singura sentinta s-a dispus suspendarea pana la judecarea pe fond....dupa care avacatul ne-a spus sa mergem individual...e mai bine. Suntem 7 colegi in speta si nu ni s-a redus la nici unu postul.
Eu am fost primul, mi-a dat amanare de 3 ori, timp in care a venit colegul, cu termenul dupa mine, si in aceiasi zi a si castigat. Dupa o sapt s-au pronuntat si la mine cu Respingere de actiune si....casare definitiva. Acum colegii care aveau temen sapt asta au cerut recuzare la judecatori..Eo sper sa castige toti, poate ma ajuta si pe mine cumva.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care era raspunsul la intrebarea selena67 selena67 Care era raspunsul la intrebarea dnei corneliagugoasa din 9 nov.2009? scuze dar sunt nou inregistrata si inca nu m-am familiarizat. Acesta era mesajul ... (vezi toată discuția)
Recurs loviri si alte violente cercetasa cercetasa sentinta care se da la tribunal in recurs pt. loviri si alte violente este definitiva si irevocabila ??????? (vezi toată discuția)
Colegul meu a castigat, eu am pierdut irevocabil. pot sa atac hotararea cu contestatie in anulare? sorinciobanu sorinciobanu am castigat procesul cu angajatorul la tribunal,la curtea de apel am pierdut,colegul meu a pierdut la tribunal si a castigat la curte. amandoi am fost ... (vezi toată discuția)