avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prelungire contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prelungire contract inchiriere

Buna seara
Am un apartament inchiriat pe numele meu si perioada expira la 1noiembrie.
Imi puteti spune de ce acte am nevoie pentru prelungirea contractului?Si daca pot lua de la ANAF un formular standard, daca se mai completeaza un altul
Apartamentul e trecut pe numele meu si al surorii.Avand domicilii diferite,am trecut pe numele meu contractul de inchiriere, sora mea dand o declaratie ca e de acord cu acest lucru. Acum, ca trebuie semnat iar pt prelungirea contractului mai e nevoie ca sora mea sa depuna acea declaratie,iar, la ANAF?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:56, 15 Octombrie 2012
Nu este necesar incheiere de contract nou
Puteti incheia act aditional,care urmeaza sa faca parte integrata din contractul de locatiune-initial incheiat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de inchiriere locuinta telenar telenar Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament pe care l-am inchiriat (cu contract inscris la fisc) unei persoane pe durata de 1 an, 31 august fiind data ... (vezi toată discuția)
Duplicatul contractului de inchiriere DorinelD DorinelD Buna ziua.Sunt in dubii in legatura cu administratorul blocului la care ii sunt chirias de peste doi ani,in ce sens:pe data de 9 iulie 2017,a expirat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani ... Adrian8571 Adrian8571 Buna ziua. Sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani pentru un apartament din Bucuresti, insa nu am facut contract de vanzare-cumparare deoarece ... (vezi toată discuția)