avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... inscris pentru judecare in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

inscris pentru judecare in lipsa

buna, ma ajuta cineva cu un model de inscris pentru judecarea in lipsa, mentionez ca vreau sa se judece in lipsa.multumesc
Cel mai recent răspuns: balauflo , utilizator 21:05, 16 Octombrie 2012
Dosar Civ.Nr..../..../2012
Reclamant :
Termen : . . ., ora . . .
Către,
Judecătoria/Tribunalul/Curtea de Apel . . . .. . . .

Subsemnatul . . . ., în calitate de reclamant în dosarul civil mai sus arătat, solicit judecarea prezentei cauze și în lipsa mea.

. . . . .oct. 2012 Ionescu Valentin,
(semnătura)
Conform prevederilor art. 242 Cod Procedura civila.
inserati la sfarsitul cererii art.242 ultim alin din codul de procedura civila si e suficient
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de judecare in lipsa. aliss73 aliss73 Am un litigiu de munca care sa judecat dar instanta a hotarat repunerea pe rol.Va rog sa-mi spuneti daca la prima infatisare pot depune o cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Proces recuperare restante salariale Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Buna ziua, V-as ruga sa ma informati cum se procedeaza in situatia ,in care, dupa ce ai dat in judecata angajatorul, acesta plateste partial o parte din ... (vezi toată discuția)
Model cerere judecare in lipsa urgent! stanceni stanceni buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model de cerere pentru judecare in lipsa..urgent! va multumesc (vezi toată discuția)