avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare casa si teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare casa si teren

Buna ziua
In 1993 bunicii mi-au facut act de vanzare cumparare pe o suprafata de teren din curtea in care locuia.Am construit o casa dar nu am facut intabularea.Acum sa emis titlu de propietate pe numele bunicilor,si suprafata pe care este act de vanzare cumparare este trecuta in titlu de propietate.
Intrebarea mea este daca ceilalti mostenitori ma pot obliga pe mine sa fac intabularea la suprafata mea,sau sunt obligati ei sa faca intabularea la toata suprafata,deoarece dupa aceea trebuie dezbatuta mostenirea.
Va multumesc.
Trebuie sa rectificati titlul de proprietate pentru ca terenul vandut deja de bunici anterior catre dvs., cu contract de vanzare-cumparare nu trebuie sa faca parte din acel titlu si nici din masa succesorala a bunicilor. Angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dumitrugj dumitrugj Buna dimineata! am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva...va multumesc anticipat! Bunica mea a decedat in anul 2000 si sunt trei mostenitori/ dar nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa in mediul rural/vanzatorul nu recunoaste/contract vanzare-cumparare de mana 1961/mostenire mariuscastigatorul mariuscastigatorul Bunicii mei au cumparat o casa in mediul rural in anul 1961 pe baza unui contract de vanzare-cumparare de mana cu martori. Detin contractul de ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa neintabulata vanduta cu chitanta de mana mariuscastigatorul mariuscastigatorul In anul 1961 bunicii mei au cumparat o casa in mediul rural pe baza uni contract de vanzare cumparare de mana cu martori. Nu este nimic intabulat, dar am un ... (vezi toată discuția)