avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

sal. am si eu o problema. am 1 copil nascut in ocrombrie 2010 si mam hotarat sa intru in post-natal in martie 2011. am facut actele, am primit cei 500 lei lunat, dar acum, la sfarsit, knd sa iau knd cei 500 lei in ultima luna, miau zis k nu beneficiam de 500 lei lunar, ci de 100 lei, si miau bagat pe card doar 100 lei. miau zis k trebuie sa recupereze banii de la mn.:sorry: ce pot face? ma puteti ajuta va rog? ms.
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2012
ady1789, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 16 Octombrie 2012
Este corect .. deoarece dvs ati intrat in CCC sub incidenta OUG nr.148/2005 - copilul dvs s-a nascut inainte de data de 01.01.2011 - , valoarea stimulentului de insertie este de 100 lei si nu de 500 lei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de intoarcere lilimacgl lilimacgl eu sunt in concediu de crestere a copilului dar doresc sa ma intorc la serviciu din ianuarie. as dori sa stiu daca voi beneficia de un stimulent si care ar fi ... (vezi toată discuția)
Acordarea concediului pentru cresterea copilului danna&aida danna&aida buna numele meu e daniela si as avea o intrebare pt ca sincer nu mai inteleg nimic.noua lege ce priveste concediu pt cresterea copilului adica mamele care vor ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil anca.d anca.d Buna dimineata! Am urmatoarele cazuri: 1. O angajata doreste sa revina la munca din concediu de crestere copil mai devreme de 1 an. Cat este stimulentul ... (vezi toată discuția)