avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara - judecatori nedrepti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara - judecatori nedrepti

Am avut proces pensie alimentara. Dupa ce ca a durat sase luni, judecatorul a hotarat plata pensiei copilului sa se realizeze de la data pronuntarii hotararii, 28 noiembrie 2008, si nu data ceruta in cerere, 1 septembrie 2008. Mai mult nici procentul nu este cel cerut. Copilul meu in cele trei luni nu avea dreptul la pensie? Daca da, judecatorul cum il pot cataloga?
Ce e este de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 08:32, 27 Ianuarie 2009
Spuneti-mi va rog unde s-a judecat procesul, pe fond sau intr-o cale de atac
ana123 a scris:

Am avut proces pensie alimentara. Dupa ce ca a durat sase luni, judecatorul a hotarat plata pensiei copilului sa se realizeze de la data pronuntarii hotararii, 28 noiembrie 2008, si nu data ceruta in cerere, 1 septembrie 2008. Mai mult nici procentul nu este cel cerut. Copilul meu in cele trei luni nu avea dreptul la pensie? Daca da, judecatorul cum il pot cataloga?
Ce e este de facut in acest caz?

Daca hotararea este data in prima instanta aveti dreptul sa exercitati calea de atac in termenul legal , mentionat in hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce statut a avut copilul meu in septembrie? elev sau student??? ana123 ana123 Va multumesc pentru raspunsul dat. Am, o rugaminte, sa-mi mentionati Legea si articolul din care dvs. ati citat urmatoarele: \"Plata pensiei de intretinere ... (vezi toată discuția)
Situatie pensie de intretinere mihaela2007 mihaela2007 in martie 2010 il dau in judecata pt fetita pe fond; pe ord.pres obtin pensie intretinere in noiembrie 2010; in mai 2011 se acorda pensie intretinere incepand ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Negru Negru :help:Va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine cu cateva lamuriri intr-o problema importanta (pentru mine) . hotararea de la jud. sec. 1 din aprilie 2008 ... (vezi toată discuția)