avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa auto

Buna ziua, am intentat proces pentru recuperarea taxei auto in urma cu un an si 3 luni iar primul termen l-am avut 23 octombrie2012 .D-na avocat m-a informat ca trebuie sa aduc la urmatoarea infatisare dovada inmatricularii masinii in Germania, anterioare celei din Romania. Intrebarea mea este daca s-a mai cerut asa ceva.Chiar trebuie sau ne plimba ca sa nu ne recuperam banii?
Cel mai recent răspuns: danny_zupa , utilizator 16:10, 16 Octombrie 2012
CRED ca este normal sa ceara, pt ca pe asta se bazeaza cazul, adica dovada ca masina a fost inmatriculata anterior in UE. Adica, acasa ai putea avea primul brief mai vechi al masinii (cartea nemteasca) pe care sunt scrisi fostii proprietari. Daca nu o ai faci o cerere la politie, cum ca soliciti copii dupa actele masinii (la politia unde a fost inmatriculata masina). Eu cel putin, asa am facut si mi s-au eliberat copiile, am platit o taxa se pare, de 4 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto -suspendat, lipsa doc OctavianBratu OctavianBratu Buna ziua, Dosarul meu de recuperare taxa auto (contencios administrativ si fiscal) a fost suspendat deoarece...[b]nu am depus la dosar dovada ... (vezi toată discuția)
Copie certificata pentru conformitate cu originalul a unui contract de vanzare SHAMMY SHAMMY Buna ziua, Am pe rol un dosar pentru recuperarea taxei auto iar la primul termen mi s-a cerut sa depun la dosar \\\\\\\\"[u]in copie certificata pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare, acte in instanta ContSters314385 ContSters314385 Buna seara, am dat in judecata adm. finantelor publice pentru recuperare taxa poluare. La prima infatisare la tribunal, judecatoarea mi-a pus in vedere sa mai ... (vezi toată discuția)