avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte stare civila!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte stare civila!

Buna ziua, am si eu o problema va rog sa ma ajutati,,,de ce acte sant nevoie pentru a inchea casatoria intre un cetatean Roman si unul Moldovean la Consulatul Roman in italia ,avind in vedere ca cetateanul moldovean este clandestin pe teritoroil Italiei,va multumesc anticipat Mariana.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:56, 16 Octombrie 2012
Va dati seama ca veti fi verificati, de aceea nu va indic sa apelati la consulat daca nu va aflati legal in Italia. Pt dvs. e usor pentru ca aveti nevoie de certif de nastere, buletin si adev medicala, dar sotul are nevoie de adev.de cutuma, pasaport, certif.de nastere, adev.medicala si daca nu e legal cine se incumeta sa-i elibereza certif.medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean chinez mihaela_meila mihaela_meila As dori sa stiu care sunt actele de care avem nevoie pentru casatorie. Este posibil sa facem cununia civila si in Romania si in China? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Casatorie vyovyo vyovyo vreau sa ma casatoresc cu un cetatean marocan ,la consulatul marocan din italia.ce acte am nevoie eu ca si cetatean roman pentru incheierea casatoriei.va ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean roman cu cetatean ucrainean Ramsy Ramsy Sunt cetatean roman si in perioada urmatoare intentionez sa ma casatoresc cu prietena mea care e din Ucraina. As dori sa stiu ce documente sunt necesare si ce ... (vezi toată discuția)