avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

cine poate sa.mi raspunda cit ar costa in romania sa faci un diort prin imputernicirea unui avocat cu procura pentru depunerea cererii?
Cel mai recent răspuns: Alin Gon , Avocat 22:33, 16 Octombrie 2012
Cererea se depune personal de catre persoana care cere divortul cu exceptiile prevazute de art 614 din Codul de procedura civila care prevede ca ''În faţa instanţelor de fond, părţile se vor înfăţişa în persoană, afară numai dacă unul dintre soţi execută o pedeapsă privativă de libertate, este împiedicat de o boală gravă, este pus sub interdicţie sau are reşedinţa în străinătate; în aceste cazuri, părţile se vor putea înfăţişa prin mandatar.''
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2012
Alin Gon, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsul in decleratii sperantagabi sperantagabi faptul ca intrun proces de divort isi inputerniceste un avocat , in fata unui notar , unde i se pune in vedere ca est obligat sa se prezinte la instanta ... (vezi toată discuția)
Divort instanta de fond sperantagabi sperantagabi la instanta de fond este obligatorie prezentarea reclamantului intrun proces de divort /daca un avocat are procura notariala asa zisa ''speciala'' poate ... (vezi toată discuția)
Reprezentare parte divort cu procura SABINA BB SABINA BB As vra sa stiu daca un consilier juridic isi poate reprezenta administratorul societatii cu procura speciala prin notariat la un divort cu acordul partilor ... (vezi toată discuția)