avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bunuri comune

anainte de casatorie aveam o garsoniera propietate personala .m-am casatorit dupa 5 ani am facut schimb la 2 camere sotia era somera acum cere partaj la divort are dreptul ? si la cat din valoarea apartamentului eu cedand garsoniera propietate personala pentr-u 2 camere
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:40, 16 Octombrie 2012
Contravaloarea garsonierei se va avea in vedere ca si contributie personala, diferenta de valoare fiind considerata bun comun, cu o contributie ce urmeaza a fi stabilita prin instanta (de vreme ce spuneti ca sotia a fost somera).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort sorin2holban sorin2holban Buna ziua, Am si eu o problema. Am divortat, iar acum urmeaza partajul. Inaintea casatoriei cu sotia de care am divortat, am detinut o garsoniera, bun ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri(apartament) fara copil !? father father Va rog sa-mi spuneti cum se partajeaza bunurile daca sotul a cumparat in timpul casatoriei pe banii lui o garsoniera care a devenit pe numele ambilor soti ? ... (vezi toată discuția)
Divort + partaj claudiu2012 claudiu2012 Buna ziua, Doresc sa divortez si sotia nu vrea.. si este posibil sa nu se prezinte la proces. Avem 2 copii minori si dori sa obtin custodie comuna. Pot ... (vezi toată discuția)