avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprumut la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprumut la notar

buna ziua
va rog frumos sa ma lamuriti am facut cu o persoana un contract de imprumut in 10 rate cu titlu executoriu prin notariat , prima rata am achitat-o numerar in mana creditorului (si eu debitorul si creditorul suntem persoane fizice) a trecut 3 saptamani de la data ratei si el nu mai recunoaste ca i-am dat rata la data scadenta acum deja urmeaza rata 2
mai poate la 3 saptamani sa reclame asa ceva sau trebuia imediat la data scdenta sa puna in miscare titlu executoriu

va multumesc
Fie il chemati la notariat si da o declaratie autentica ca a primit banii aferenti transei respective din imprumut, fie consemnati sumele pe numele domnului printr un executor judecatoresc ca sa nu mai aveti probleme si sa nu recunoasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumut cu contract la notar nellyy nellyy Bună seara.Am împrumutat cu o suma de bani pe o cunoștință, și am întocmit un contract de împrumut la notar în care se obliga sa îi restituie în ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar iulian_stefan01 iulian_stefan01 Am si eu o problema : eu zilele ce urmeaza trebuie sa fac doua credite la doua banci pentru a ajuta pe cineva sa isi achite o datorie la banca. Acea persoana a ... (vezi toată discuția)
Recunoastere datorie anna2000 anna2000 buna ziua, conform contractului incheiat, serviciile prestate urmau sa fie achitate prin emiterea de bilete la ordin scadente la data x. din motive ... (vezi toată discuția)