avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... iesire din tara cu copii minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

iesire din tara cu copii minori

pot parasi tara cu cei doi copii ai mei(minori)cu destinatia Italia fara procura de la mama?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:18, 17 Octombrie 2012
Daca nu aveti o hotărâre judecătorească nu puteti pleca fără o declaraţie notarială. (nu procură).
copii mi-au fost mie incredintati iar cu msma copiilor am trait in concubinaj.Mai am nevoie de procura si asa?
Nu va mai trebuie declaratie in acest caz. Trebuie sa va prezentati cu hotararea legalizata la iesirea din tara. Dar, hotararea mentionata va este necesara si pentru eliberarea pasapoartelor copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu copil ramibebe ramibebe am o nelamurire.trebuie sa plec din tara cu copilul.am procurile de la tatal lui,dar eu nu sunt mama naturala.el la divort a primit incredintarea minorului ... (vezi toată discuția)
Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu copil sub 2 ani Emmapitica Emmapitica Buna, ma intereseaza ce fel de acte am nevoie pentru a putea pleca in vacanta in afara tarii pentru fiica mea care este sub 2 ani? Destinatia este una din ... (vezi toată discuția)