avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... conditii Serviciul Probatiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

conditii Serviciul Probatiune

Buna ziua.Sunt luata in evidenta serviciului de probatiune, unde trebuie sa ma prezint la fiecare doua luni. Problema este ca imi doresc sa plec in afara tarii, pentru a lucra. Mi s-a spus ca trebuie sa ma intorc in maxim 8 zile si sa prezint un contract de munca.Necazul meu este ca am gasit de lucru in afara tarii, insa, dupa cum intuiti, fara contract legal (ceea ce eu cred ca este un lucru destul de intalnit printre romanii plecati in afara). Chiar daca as convinge pe cineva sa ma angajeze cu contract , nu cred ca as reusi sa obtin toate acestea in numai 8 zile. Intrebarea mea este daca pot face ceva pentru a schimba conditiile acestei supravegheri, daca pot face o actiune in instanta sau orice altceva care sa imi schimbe aceste conditii. Va rog din suflet sa ma ajutati cu raspunsurile dumneavoastra. Orice raspuns/idee/sugestie e binevenita. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina1231 , utilizator 17:01, 23 Septembrie 2021
Buna ziua am fost judecat pt consum de băuturi alcolice la volan am primit 1an suspendare și 3ani probațiune...va antreb dacă vreau sa merg an concediu la mare an Turcia exista vreo problema fac dovada concediului am luat bilete ?? Mulțumesc
BIU
Bună ziua am aut 1 an de închisoare conducere fără permis a fost transformata în supraveghere de 2 ani acum este prima data ca ma cheamă la serviciu de probatiuni dacă merg este posibilitatea sa ma retine va rog un răspuns un sfat dacă se poate ??
Nu va retine nimeni, stati linistit.
Bună ziua. As dori o informație dacă este posibil. Sunt sub control judiciar deoarece am un dosar pt conducere fără permis unde am primit 2 ani cu suspendare. Trebuie sa ma prezint la întrevederi însă as dori sa plec în străinătate sa muncesc. Doamna consiliera mi a zis ca am nevoie sa scriu o declarație pe care sa I o trimit pt a anunță că părăsesc tara. Ma puteți ajuta cu un model de declarație? Mulțumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 intrebari vis-a-vis de o hotarare definitiva de suspendare a pedepsei cu supraveghere sigina sigina Buna ziua. Am urmatoarele 2 intrebari si va rog sa imi dati o mana de ajutor daca este posibil. Este vorba de o hotarare definitiva a curtii de apel bucuresti ... (vezi toată discuția)
Suspendare cu supraveghere Stinga mihai Stinga mihai Buna ziua as dori sa stiu ce poate face anul asta am primit o pedeapsa cu suspendare de 1an si 8 luni si supraveghere pana in 2020 adica 3ani si ... (vezi toată discuția)
Am o condamnare cu suspendare si perioade de probare, si as dorii sa plec din tara la munca. AlexandruProdan AlexandruProdan Buna dragi oameni. Dupa cum spune si titlul, am primit o condamnare pentru trafic de substante psihoactive, este vorba de 1 an si 6 luni cu suspendare si 3 ani ... (vezi toată discuția)