Buna ziua as dori sa stiu ce poate face anul asta am primit o pedeapsa cu suspendare de 1an si 8 luni si supraveghere pana in 2020 adica 3ani si interdictie de a parasi tara pe termenul de supraveghere doresc sa plec la munca in alta tara ce trebuie sa fac sa ridic interdictia de a parasi tara ca sa pot pleca la munca va multumesc
Dacă hotărârea a rămas definitivă, la fel sunt și obligațiile impuse.
Pentru respectarea acestora veți fi luat în supravegherea serviciului de probațiune de la domiciliul dvs.
Potrivit legii, supravegherea se exercită în principal de către serviciul de probaţiune, care ia toate măsurile care se impun pentru a asigura îndeplinirea obligaţiilor de către persoana condamnată, primeşte informaţiile necesare atât de la condamnat, cât şi de la organele abilitate cu privire la respectarea măsurilor de supraveghere şi la executarea obligaţiilor stabilite de instanţă.
De asemenea, tot în competenţa serviciului de probaţiune este şi sesizarea instanţei de judecată atunci când apar motive care justifică încetarea sau MODIFICAREA unora dintre obligaţiile instituite, când condamnatul nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile ce îi revin, inclusiv cele ci
As vrea sa stiu cum sa procedez ce trebuie facut ca sa depun o cerere pentru ridicarea interdictiei cum procedez ce trebuie facut si sanse sunt va multumesc
Find intretinator de familie am contract afara pot dovedi parinti nu pot munci tata este orb mama invarsta nu poate nu au nici un venit potrivit art 95 alin a si b se poate ridica daca sunt motive .