avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare cu supraveghere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare cu supraveghere

Buna ziua as dori sa stiu ce poate face anul asta am primit o pedeapsa cu suspendare de 1an si 8 luni si supraveghere pana in 2020 adica 3ani si interdictie de a parasi tara pe termenul de supraveghere doresc sa plec la munca in alta tara ce trebuie sa fac sa ridic interdictia de a parasi tara ca sa pot pleca la munca va multumesc
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai recent răspuns: Stinga mihai , utilizator 11:00, 16 Mai 2018
Dacă hotărârea a rămas definitivă, la fel sunt și obligațiile impuse.
Pentru respectarea acestora veți fi luat în supravegherea serviciului de probațiune de la domiciliul dvs.
Potrivit legii, supravegherea se exercită în principal de către serviciul de probaţiune, care ia toate măsurile care se impun pentru a asigura îndeplinirea obligaţiilor de către persoana condamnată, primeşte informaţiile necesare atât de la condamnat, cât şi de la organele abilitate cu privire la respectarea măsurilor de supraveghere şi la executarea obligaţiilor stabilite de instanţă.

De asemenea, tot în competenţa serviciului de probaţiune este şi sesizarea instanţei de judecată atunci când apar motive care justifică încetarea sau MODIFICAREA unora dintre obligaţiile instituite, când condamnatul nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile ce îi revin, inclusiv cele ci

Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Dacă aceasta soluție s-a dat în primă instanță, puteți face apel.

Manuela Rășină, administrator
As vrea sa stiu cum sa procedez ce trebuie facut ca sa depun o cerere pentru ridicarea interdictiei cum procedez ce trebuie facut si sanse sunt va multumesc
Find intretinator de familie am contract afara pot dovedi parinti nu pot munci tata este orb mama invarsta nu poate nu au nici un venit potrivit art 95 alin a si b se poate ridica daca sunt motive .
Stinga mihai, utilizator
Primul pas este să discutați aceste lucruri cu consilierul dvs. de probațiune, care va are în evidențâ!
Cu toate documentele pe masă!
Ok va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictia de a parasi tara pe perioada suspendarii sub supraveghere ValentinPantazica ValentinPantazica Salutare! Am primit 3 ani cu suspendare sub supraveghere si 100 de zile in folosul comunitatii pentru o infractiunea de distrugere Art.253 , al.1 si 4 , si ... (vezi toată discuția)
Incalcarea termenului de a parasii tara Valentin19932 Valentin19932 Salut. Acu ceva timp am fost acuzat de braconaj , iar pedeapsa mea a foat de 2 ani cu suspendare , 60 ore in folosul comunitatii si interdictie de a iesi din ... (vezi toată discuția)
Contestatie ContSters389662 ContSters389662 Buna ziua ! Cum as putea face o contestatie sa o trimit la o judecatorie sa imi poata scoata interdictia de a parasi tara ? (vezi toată discuția)