tatal meu are odatorie de 11500 euro la o firma de recuperari din cauza unei creante a fratelui meu .tatal meu a garantat cu ipoteca pe apartament ;nu poate achita datoria ;s-a trecut la executare silita ;s-a discutat cu firma de recuperari si ei doresc achitarea intregii sume pe un an ;ce se poate face?precizez ca este pensionar si s-a facut propire pe pensie
Nu se poate face mare lucru, daca nu plateste si nu ajunge la vreo intelegere de plata, un executor judecatoresc va vinde casa la licitatie, va opri 11900 de euro plus cheltuieli cu executarea si onorariul executorului si daca mai raman bani, ii va inapoia tatalui dvs.
Mai departe, tatal se poate indrepta cu o actiune in pretentii impotriva fratelui dvs, dar banuiesc ca nu are ce sa-i ia
Executare silita
cristina54
Buna ziua. Banca a cesionat creanta la o firma de recuperari debite. Eu in calitate de garant ipotecar, nu am primit nicio notificare de la respectiva firma ci ... (vezi toată discuția)
Executare casa
bagins
Am luat cu credit ipotecar acum 5 ani un apartament pe care trebui sa-l platesc 30 ani.
Daca in urma unui proces penal se ajunge la concluzia ca am de ... (vezi toată discuția)