avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta medicala. Va rog un sfat URGENT!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta medicala. Va rog un sfat URGENT!!!

Mi-am dat demisia de curand, sunt in preaviz pana pe 1 februarie. Saptamana trecut[ am luat o adevreinta medicala fiindu-mi necesara le medic pt internare. dtiu ca adeverinta medicala e valabila 3 luni de zile. Mai este ea valabila in conditiile in care eu mi-am dat demisia? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 23:04, 27 Ianuarie 2009
atat timp cat nu mai sunteti angajatul societatii X, adeverinta eliberata de respectiv asocietate trebuie modificata si scris in ea ”a fost salariatul societatii noastre pana la data de..............” pt a nu avea probleme. in mod normal este valabila intrucat societatea a platit contributiile catre stat pana la data incetarii contractului.
Daca va internati pana pe 01.02 este legala , caci pana la aceea data sunteti angajata unitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul salariatului cip_ank cip_ank buna seara din 20004 lucrez la o firma privata de transport intern iar in urma cu 10 zile patronul mi-a cerut sa-mi dau demisia intrucat a angajat alta ... (vezi toată discuția)
Demisie cu sau fara preaviz Danyella_tm Danyella_tm Un angajator nu isi respecta angajamentele, astfel ca salariatul isi da demisia. Este obligat sa stea in preaviz sau e la alegerea angajatorului ? In caz de ... (vezi toată discuția)
Lichidare anda_bebeko anda_bebeko Buna ziua, Pana la data de 17 iulie am fost angajata cu 8 ore/zi la angajatorul X, dupa aceasta data semnand un act aditional la CIM prin care am fost ... (vezi toată discuția)