avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare-cumparare cu clauza de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere??

este valabil contractul de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere daca nu este facuta succesiunea?
poate fi atacat acest contract?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 19:38, 17 Octombrie 2012
orice contract poate fi atacat. depinde ce inscrisuri aveti dvs
deci sccesiunea nu este facuta. sotul a decedat de 4 ani, sotia inca traieste. in urma casatoriei au rezultat 2 fete, una dintre acestea a fost infiata de catre altcineva, iar celalalta locuieste cu mama. aceasta a facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere zilele trecute cu fata care a fost infiata. de aici nelamurirea mea legata de faptul ca acest contract poate fi atacat de fiica care locuieste cu dansa?
si ce vrea sa atace in contractul de vanzare
imobilul era proprietatea tatalui sau era in coproprietate?
terenul de sub imobil este al decedatului, iar imobilul este construit de carte ambii soti. vrea sa atace contractul de vanzare cumparare pe imobil.
la vanzare a fost de fata si sotia defunctului?

Alte discuții în legătură

Cedare drepturi inaintea succesiunii / declararea situatiei de strain de succesiune 1n$4n3 1n$4n3 Va propun spre analiza urmatoarea situatie: • Sot si sotie cu fiica infiata. • Apartament dobandit pe perioada casatoriei. • Sotul decedat in urma cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa nico76 nico76 Buna ziua. Am un unchi care are o fata infiata, iar sotia lui a murit. El este batran iar acum vrea sa il ajut sa vanda casa si cu banii luati sa ii cumpar o ... (vezi toată discuția)
Donatie sau cesiune? Anca Puma Anca Puma Buna ziua! V-as ruga, daca se poate, sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea speta: De curind sotul prietenei mele, a decedat. In urma acestei casatorii, ... (vezi toată discuția)