avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie2
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie2

referitor la despagubirea pe care nu vreau s o platesc prin raspundere patrimoniala,nu vreau pt ca nu sunt vinovat semnand la angajare demisia in alb,automat mi se incheie contractul individual de munca -logic? sau ma insel? eu ma pot angaja in alta parte ? cu c.i.m? ce mi poate face firma la care am de platit suma respectiva? vreau sa stiu ...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 17 Octombrie 2012
Daca ati semnat o demisie in alb , angajtorul se poate folosi de acesta , astfel incat raportul de munca al dvs va inceta prin demisie ... de asemenea, puteti sa va angajati in alta parte ...

la raspundere ,fostul angajator va poate actiona in instanta, unde daca va castiga litigiu veti fi obligt sa-i platiti c/v prejudiciului cauzat ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie razvan40 razvan40 Buna seara va rog sa mi spuneti neaparat....ce mi se intampla daca plec de la actualul loc de munca a doua zi dupa ce mi iau salariul pt ca la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Popriri salar cezarr6 cezarr6 Am fost angajat al unui magazin si am plecat prin demisie.Dupa doua luni de la parasirea locului de munca am fost instiintat verbal ca s-a facut un inventar ... (vezi toată discuția)
Datorie fost angajator platita de noul angajator studladr studladr Buna ziua! Situatia de fapt este urmatoarea: am o datorie la angajator, o imputatie de plata. In mod normal, suma estr oprits lunar din salariu. Vreau sa ... (vezi toată discuția)