Am o factura cu taxare inversa pe care scrie "REDUCERE COMERCIALA ACORDATA conf ctr nr...." . (reducerea este la cereale). Cum trec in declaratia 394 factura? Trebuie sa adaug si produsul pentru care s-a acordat reducerea comerciala?(chiar daca acesta nu este mentionat in factura?)
Rectific. Reducerea comerciala este mentionata pe o alta factura . Pe aceasta nu este mentionata "taxarea inversa', am dreptate sau nu? Daca nu am formularul in fata e greu de vizualizat cu "ochii mintii". :)
Raspundeti la aceasta intrebare si am sa va raspund apoi si la cea pusa de Dvs. anterior acestui raspuns.
Nu se poate factura "taxare inversa" la o reducere comerciala acordata ulterior pe o alta factura.
Edit later:
Intrarea cerealelor in ce luna ati avut-o, nu tot acum? Pentru ca Dvs. intrebati la un moment dat daca mai trebuie sa inregistrati si cerealele tot acum.
Trebuie sa adaug si produsul pentru care s-a acordat reducerea comerciala?(chiar daca acesta nu este mentionat in factura?[/quot)]
Taxare inversa
kamy_nora
Buna ziua,
Semintele prajite, ambalate, care sunt comercializate in magazine, sunt supuse taxarii inverse? Un magazin a achizitionat in luna decembrie, ... (vezi toată discuția)