avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... minor in strainatate in vacanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

minor in strainatate in vacanta

eu trimit minorul cu sora sa in spania cu avionul as dori sa stiu daca procura trebuie tradusa si in spaniola cand o legalizez la notar? va multumesc
Cel mai recent răspuns: odr1 , utilizator 09:29, 18 Octombrie 2012
Nu trebuie tradusa, aveti nevoie de ea doar in fata autoritatilor romane.
Fiica va trebui sa aiba si extras de cazier judiciar, chiar daca este sora lui - oricine, in afara parintilor sau reprezentantului legal, insoteste un minor care iese din tara trebuie sa prezinte cazierul.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura emisã de pãrinþi în spania pentru plecarea minorului din românia trebuie tradusã? Sasori94 Sasori94 buna ziua.... am si eu nevoie de un pic de ajutor.Parinti mei sunt in Spania si vor ca in aceasta vacanta sa-i vizitez dar nu pot sa ma duc singur deoarece am ... (vezi toată discuția)
Trebuie tradusa si legalizata procura minor pt. iesire din tara? Moon-Tea Moon-Tea Buna ziua, incerc s-o iau pe sora mai mica (minora, 15 ani) intr-o excursie in afara tarii cu masina (sunt major). Stiu ca avem nevoie de la parinti de ... (vezi toată discuția)
Acte pentru iesirea minorului din tara Cosmin99 Cosmin99 Am un copil de 16 ani care trebuie sa plece in Spania, am facut imputernicirea si as vrea sa stiu daca trebuie tradus in limba spaniola(legalizata)? ,el pleaca ... (vezi toată discuția)