Este sau nu necesar„acordul tuturor proprietarilor”unui imobil(bloc)pentru„instalarea/montarea”PE TERASA imobilului(blocului) unei„antene”receptie tv.?
Servus.De ceva timp am„un litigiu”cu unul dintre proprietarii aceluiasi imobil(bloc)care„a optat”pt.receptionarea programelor tv.cu ajutorul unui echipament INDIVIDUAL tip„antena satelit”montat insa PE TERASA BLOCULUI(spatiu COLECTIV,NU public)Acest„echipament”(„antena satelit”)NU este„inscriptionat”in niciun fel(nume„operator”,etc)si personal NU am„fost consultat cu privire la acord”de niciuna dintre„partile acelui contract”Am„gasit”ceva referiri„cu privire la aceasta problema”:OUG79/2002,art.6,art.22 si art.23 alin.2,dar OUG111/2011 care aborga OUG79,ma pune in dificultate...Multumesc anticipat,cu respect!
Terasa condominiului constituie parte comuna
Schimbarea aspectului sau a destinatiei partii comune se poate realiza numai cu acordul asociatiei de proprietari,respectiv a majoritatii proprietarilor
De regula instalarea/montarea de componente,aparate electrice/de receptie pe teresa necirculabila ridica suspiciuni si interpretari,si uneori -conditionat de solutia tehnica adoptata , poate genera disfunctionalitati la nivelul hidroizolatei terasei
Nu in ultimul rand trebuie avut in vedere ca aceste componente/ansambluri , sunt alimentate la sursa de energie electrica,care in conformitate cu normele ISU, nu sunt admise a fi utilizate pe terase ,pe suprafete care se afla in contact cu apa/zapada
Folosire terasa
catali123456
In perioada aceasta am mai urcat pe terasa blocului, sa fac miscare. nu am alergat, am mers in ritm normal, pana au fost deranjati niste locatari, astfel ca a ... (vezi toată discuția)