avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... URGENT!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

URGENT!

am si eu o intrebare. Cineva a facut o plangere impotriva mea la politia comunitara in legatura cu activitatea mea de administrator la o asociatie de locatari si cei de acolo nu vor sa-mi spune cine e acea persoana. Am dreptul sa stiu? Si daca da unde scrie? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 14:41, 2 Februarie 2009
Daca considerati ca Dvs v-ati facut corect treaba nu cred ca ar trebui sa va intereseze
De regula organele de control nu comunica paratului cine a fost reclamantul si bine fac.Vorba colegului, daca v-ati facut corect treaba,de ce sunteti curios cine v-a reclamat?Poate a avut motiv :confused:
In definitiv, aveti dreptul sa stiti, dar ei nu au obligatia sa va zica !Nu exista reglementare legala expresa in acest sens.
Puteti face un exercitiu de imaginatie: nu cred ca e greu sa ghiciti. Cu cine ati avut discutii contradictorii? vrea cineva sa va ia locul? I-ati ocupat locul de parcare si vrea sa va sicaneze? ati facut vreo boacana si ati atins material vreun locatar? Sau cine stie ce alte intamplari....... Ganditi-va singur. E imposibil sa nu va dati seama, ca doar nu va certati cu toata lumea.
de ce sanu stii daca ai fost chemat degeaba.Daca nu se prezenta..platea amenda..asa a pierdut timp si mult stres.
corect este ca celcare face sesizare sa si asume si responsabilitatea pt gest..asa cred ca e corect....altfel poate fi..calomnie...
daca v as numi avocatul meu...cum ve ti proceda daca voi dori sa dau persoana respectiva in judecata pt calomnie.domnule si eura si mai putin lex..dupa raspuns? si de ce fac bine cand nu comunica? daca cineva ar face plangere in fiecare luna impotriva dvs..v ar conveni sa mergeti mereu la politie? chiar daca v ati facut corect treaba? si domnule avocat euro.parca se spune in lege ca ...daca nu se interzice..expres.....va las sa cautati continuarea....
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2009
proprietaru, utilizator
eu.ro.lex a scris:

De regula organele de control nu comunica paratului cine a fost reclamantul si bine fac.Vorba colegului, daca v-ati facut corect treaba,de ce sunteti curios cine v-a reclamat?Poate a avut motiv :confused:
In definitiv, aveti dreptul sa stiti, dar ei nu au obligatia sa va zica !Nu exista reglementare legala expresa in acest sens.
daca reclamantul s-a simtit nedreptatit de activitatea administratorului, trebuia in primul rind sa sesizeze comitetul executiv de acea reclamatie si apoi la organele abilitate.
administratorul este SALARIAT al asociatiei si poate fi destituit de comitetul executiv daca acestia considera ca a comis abuzuri in administrare.
ne intoarcem la epoca totlaitarismului cind se faceau informari si se luau decizii fara a sti macar cine si de ce ai fost reclamat ?
:sorry: dar nu este deloc corect cum a procedat reclamantul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea cim in timpul concediului medical bratitu bratitu pentru ca de peste 6-7 ani la asociatia noastra de propr. nu s-a tinut nici-o adunare generala si pt.ca existau suspiciuni privind corecta gestionare a banilor ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva administratorului de bloc CORINA_m CORINA_m Buna ziua. Va rog sa imi spuneti, unde pot reclama faptul ca, administratorul nu introduce la plata cheltuielilor de intretinere toate persoanele care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind raspundere frauda administrator tezeu15 tezeu15 Buna ziua , sper sa pot expune corect corect si pe inteles nelamurirea mea: In anul 2010, un locatar din blocul in care locuiesc, locatar al carei sotii era ... (vezi toată discuția)