avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cod penal
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cod penal

Imi recomandati va rog un cod penal comentat pt admitere in magistratura.
Cel mai recent răspuns: Calinpetru , utilizator 21:45, 18 Octombrie 2012
- "Codul de procedura penala. Adnotat cu legislatie si jurisprudenta" - Editia din 2010 a lui Ion Neagu si Mircea Damaschin
- "Codul de procedura penala" - aparut in 2008, in colectia "Coduri adnotate" la editura C.H.Beck, de Luciana Mera.
- "Codul de procedura penala" - George Antoniu, Adina Vlasceanu si Alina Barbu, Editura Hamangiu, 2008

Poti sa le incerci pe acestea, eu ti-l recomand pe cel al Domnului Neagu.
Va multumesc ft mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti ContSters146145 ContSters146145 Sunt bune urmatoarele carti pentru admiterea la I.N.M. Drept penal: Duvac Constantin, Diaconescu Gheorghe Tratat de drept penal. Partea speciala Editura ... (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)