Buna ziua.as dori sa stiu va rog pe ce perioada(cea mai lunga posibil) se poate elibera o procura pt copil minor,in baza regulilor generale/a scoaterii din tara a copilului minor.
va multumesc
Declaratia acord se poate face pentru o singura calatorie si aveti nevoie de ea doar cand iesiti din tara.
Cand va intoarceti nu v-o mai cere nimeni - daca stati o perioada mai lunga decat cea inscrisa in declaratie nu e nicio problema.
Nu se poate, nu este procura - copilul nu este un obiect pe care un parinte il imputerniceste pe celalat sa il plimbe timp de X ani unde vrea.
Este declaratie acord si se da pentru o singura iesire din tara, are forma aceasta:
Subsemnatul _______________, domiciliat în _________________________, identificat cu _______, seria ___________, eliberată de _______________, cu CNP _______________, declar pe proprie răspundere următoarele:
Sunt de acord ca fiul meu minor _____________________, născut la ___________, identificat cu ____________, seria___________, având CNP _________________, să călătorească în ţara_____________, în perioada _______________, însoţit de mama sa, ___________________, domiciliată în _________________________, identificată cu _______, seria ___________, eliberată de _______________, cu CNP _____________________, pe ruta ____________________________.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pasaport minori
maddallina_
buna ziua,
am doi copii, unul de 3 ani si jumatate, iar celalalt de 10 luni. Sotul este plecat in Belgia si vreau sa merg cu copii la el. Pentru pasapoartele ... (vezi toată discuția)