avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... martorul la incheierea unui pv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

martorul la incheierea unui pv

Martorul care semneza la incheierea unui p-v de contraventie trebuie sa fie prezent in momentul incheierii acestuia,sau macar sa ia cunostinta de refuzul contravenientului de a semna?credeti ca e corect sa fie trecut un martor care semneaza fara sa fi fost prezent la discutia dintre agent si contravenient?
Cel mai recent răspuns: Mary-Lou , utilizator 18:38, 22 Octombrie 2012
Multumesc de lamuriri.Am intrat cu intarziere pe site,dar raspunsul a fost binevenit.As putea cere la proces,sa dovedeasca daca instiintarea s-a facut in mod legal?(scriptic vorbind,adica ar trebui sa existe p-v de afisare,ca practic el nu a fost afisat,ci pus in cutia postala)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmanare proces verbal amenda de contraventie Just-drept Just-drept Agentul sanctionar trebuie sa inmaneze contravenientului procesul verbal privind amenda de contraventie. Contravenientul a primit procesul verbal a amenzii ... (vezi toată discuția)
Procedura de afisare a unui proces verbal de contraventie rutiera radudum radudum Buna ziua , Am primit in 28.11.2011 de la SPIT ( serviciu public impozite si taxe ) o somatie de plata pentru o amenda circuilatie in 25.11.2010 . Am facut ... (vezi toată discuția)
Nelamurire?? d&l d&l buna seara, am si eu o nelamurire; am fost oprit de polite si amendat pt. ca nu purtam centura de siguranta si pt. ca nu aveam actele la mine( CI si permis); ... (vezi toată discuția)