avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raspuns
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raspuns

Va multumesc ptr raspuns din pacate mi-am primit salariul pe luna octombrie si mi-au spus ca nu am dreptul la plata concediului ptr nu am avut exact 6 luni lucrate la eii
Cel mai recent răspuns: ab o5czo , utilizator 14:23, 27 Ianuarie 2009
Ce legatura are perioada lucrata la ei? Daca lucrati chiar si o luna in cadrul unei firme, aveti dreptul la concediu de odihna aferent lunii lucrate!
o minciuna sfruntata.
concediul de odihna se acorda pentru timpul efectiv lucrat.
trimiteti-le o adresa prin care ii amenintati ca va veti adresa ITM-ului sa vedeti atunci reactia lor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna madaluzta madaluzta Buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat . De pe 9 septembrie 2013 am lucrat la un magazin cu specific pescaresc pana in 14 noiembrie 2014 cand ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neacordat cristibelciu cristibelciu Lucrez din 15 sept. 2008 dar mi-a facut cartea de munca pe 1 noiembrie 2008. Am luat doar 10 zile de concediu ptr. tot anul 2009, iar restul vrea sa-l faca ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru asistenti medicali galaoan galaoan Buna seara si LA MULTI ANI ! Ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea speta: O prietena lucreaza ca asistent la Centrul de Primiri Urgente a unui spital ... (vezi toată discuția)