avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

O persoana lucreaza la o firma particulare. Este platita oficial cu o suma mica si neoficial restul. Persoana respectiva este data afara fara un motiv plauzibil sau real.
Este admis asa ceva? Sau se poate face ceva in acest caz?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 24 Iulie 2013
Daca seful meu direct isi da demisia, tinand cont ca am ramas doar eu cu el pe departament, automat trebuie sa plec si eu sau inca mai poate functiona departamentul acesta doar cu o singura persoana? Eu cererile de concediu le semnam eu cu seful direct...daca acesta nu va mai fi cine imi mai semneaza cererile ? Va multumesc
Nu are nicio legatura demisia sefului cu functionarea departamentului si nici cu dvs.

Deasupra acestui sef tebuie sa mai exista o alta persoana.
Pai si cine imi semneaza mie cererile de concediu tinand cont ca directorul responsabil pe Romania este mai mult plecat?
Si in locul acestuia cine este ?
Nimeni, doar HR cred se ocupa

Alte discuții în legătură

Somajul Srb Srb Pentru mine este ceva neclar in legatura cu aces subiect. Daca firma pleaca/restructureaza si ni se dau salarii compensatorii din care putem trai lejer sa ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca cu acordul partilor alexdany66 alexdany66 Buna ziua. Daca am facut cerere de incetarea contractului de munca ,cu acordul partilor,primesc salariilor compensatorii specificate in contractul colectiv de ... (vezi toată discuția)
Concediere l4ur l4ur Buna ziua. Sunt angajat pe postul de consultant IT la o firma de antivirus software (caen 5829). Ieri, alaturi de inca 7 colegi, am fost anuntati ca de la 1 ... (vezi toată discuția)