avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

am cumparat in 2002 teren cu casa cu act de vc cadastru,intabulare de la ghiocel.La randul lui a cumparat in 1999 tot cu vc de la pavel.Pavel a mostenit de la parint(si avea si partaj voluntar)Parintii au cumparat cu chitanta de mana in 1965.In 1967s-a deschis rol fiscal.In actele de vc scria ca s-a reconstituit dreptul de prop in baza legii 18,ceeace nu era adevarat.Am facut modificare cu un act aditionat ca urmeaza prevederile legii 18.noi vrem sa vindem si nu putem.Cumparotorii au schimbat vre-o 3 banci si degeaba ni se cere tp sau op pe care nu-l putem obtine am verificat .Ce actiune trebuie sa deschid in instanta pt a intra in legalitate!!! va multumesc mult
Actiune in rectificare tabulara
si pe cine dau in judecata
Cred ca va trebui sa consultati un avocat cu actele in fata, pentru ca daca problema e pe istoricul proprietatii e imposibil de lamurit fara a vedea ce scrie in succesiunea actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate si ordinul prefectului corneliaaa corneliaaa Buna ziua,am cumparat o casa+ teren in 2002 cu contract de vanzare cumparare (am cadastru,intabulare,carte funciara tot)acum vreau sa vand ,cel care cumpara ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa vand gabriellll gabriellll 1.in 1965 X vinde familiei Y pe chitanta de mana 500 m in Voluntari 2.in 1967 se deschide rol fiscal la primarie pe numele familiei Y 3.in 1984 moare sotul ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren de langa casa cumparata in1980 PIRI PIRI Parintii mei au cumparat o casa in Bistrita in 1980. Terenul de sub casa este intabulat dar curtea si gradina nu sunt.Daca se poate sa ma indrumati care este ... (vezi toată discuția)