avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Angajarea raspunderii conform art.138 din Legea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Angajarea raspunderii conform art.138 din Legea 85/2006

Buna ziua, am fost administratorul unei firme care este in proces de faliment, am primit o citatie acasa de la administratorul judiciar al firmei care a deschis proces pe numele meu pentru Angajarea raspunderii conform art.138 din Legea 85/2006. Ce trebuie facut in cazul de fata?daca nu am nici un bun pe numele meu ce se va intampla?astept raspuns .multumesc
Cel mai recent răspuns: freex , utilizator 07:53, 27 Aprilie 2014
Si cum s-a terminat cazul dumneavoastra?
Care a fost solutia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea administratorului in caz de insolventa sau faliment mcnc mcnc Ce raspundere are administratorul unei societati cu raspundere limitata in caz de faliment si/sau insolventa? Societatea are datorii catre furnizori si bugetul ... (vezi toată discuția)
Raspunderea asociatilor ticeza ticeza buna seara, intr-un srl aflat in insolventa si caruia i se deschide procedura de faliment exista posibilitatea atragerii raspunderii asociatilor?Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Consecintele falimentului djohn75 djohn75 As avea si eu nevoie de putin ajutor. In 2007 am infiintat cu un alt prieten o societate comerciala (SRL) care a functionat cam pana in decembrie 2008, ... (vezi toată discuția)