avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poveste
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poveste

De fapt am semnat lichidarea si apoi am aflat ca mi s-a inchis cartea de munca cu legea care spune ca m-am dus de buna voie .M-am trezit ca dupa 22 ani vechime in muncain 2 societati ca nu am dreptul la nimic ,nici loc de munca nu imi gasesc ca am 42 ani.Am scris asta ca o avertizare a celor ce nu cunosc legile asa ca mine .
Sa inteleg ca nu ati facut cerere pentru desfacerea contractului individual de munca cu acordul ambelor parti si totusi vi s-a retinut asta?
Imi pare rau de situatia dv. dar daca ati relata mai detaliat situatia poate s-ar putea face toutusi ceva
exact

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere contract de munca pe perioada determinata danalex1971 danalex1971 Am fost angajat cu contract de munca pe perioada determinata, dar inainte de expirarea contractului[b] seful meu m-a pacalit sa semnez pe loc desfacerea ... (vezi toată discuția)
Concediere cu demisie in cartea de munca!!!!! Nicolca Nicolca Buna seara, Va rog mult, lamuriti-ma si pe mine Am lucrat la firma de panificatie X din data de 1 oct 2009 pana ce seful de unitate m-a intampinat intr-o ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa imi dea nota de lichidare si adeverinta cu stagiul de plata la cas corinacarstoiu corinacarstoiu Fostul meu angajator refuza sa imi dea nota de lichidare si adeverinta cu stagiul de plata la CAS. Am avut niste probleme cu dumnealui, a depus o plangere ... (vezi toată discuția)