avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Hartuirea psihica la locul de munca !
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Hartuirea psihica la locul de munca !

Cum pot sa procedez daca sunt functionar public, iar seful meu direct (numit politic) ma hartuieste neincetat. Am fost la conducerea institutiei, dar acolo ii minte cu nerusinare, iar cand suntem singuri ma ameninta, imi zice ca sunt obligata sa fac una sau alta, ca imi face raport, ca e sefa si face ce vrea.... si alte amenintari ... mereu pe un ton ridicat.
DIRECTORII cred minciunile, deoarece sunt din acelasi partid...si doar merg impreuna la sedinte.
Sunt cap de familie, am un singur venit in casa....si milioane de probleme... asa ca nu pot demisiona, asa oricand, oricum....
Numai la mine tipa, restul pleaca cand vor, se plimba, mai dau si cate o mica petrecere... dar pe ei nu-i vede... mai e si cate o ruda, un prieten pe acolo....iar pe mine ma umileste in ultimul hal.
Chestia cu inregistrarea, nu prea merge, ar trebui sa am un microfon deschis toata ziua.... tipa la telefon...sau la mine in birou....
Toti colegii stiu, nu o aproba, dar tuturor le este frica... ca are pe cineva.... TARE in partid.... si le este frica de ea... si de raul pe care poate sa-l faca, cu prostia ei.
UNDE sa scriu ? Am zis, la directorii nostrii, nu am avut nici o sansa, una le zice in fata, alta face in particular.
SUNT TERMINATA !!!! Nu am somn, nu ma duc cu placere la munca, .... am palpitatii numai cand o aud ca merge pe hol........
Cel mai recent răspuns: doareu2008 , utilizator 18:26, 30 Octombrie 2014
La avocat a fost super, am dat-o in judecata, si s-a rezolvat..... (cu minus ceva leuti in buget, dar... ce nu costa in tara asta ???? Pana si linistea trebuie "cumparata". )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs granituire laura lora laura lora 1. as dori sa stiu dacă cel cu care mă judec mai are drept de recurs la curtea de apel odată ce noi am castigat la judecătorie ,la tribunal ( de două ori) ... (vezi toată discuția)
Anularea unui proces-verbal de contraventie dariedanut dariedanut Dacă un agent din cadrul Poliției Locale a completat o dispoziție de blocare a roții unui autoturism și un proces-verbal de ... (vezi toată discuția)
Atributii ofiter de serviciu ciric luminita ciric luminita As dori va rog sa-mi spuneti care sunt atributiile ofiterului de serviciu intr-un azil de batrani .Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)