avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atributii ofiter de serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atributii ofiter de serviciu

As dori va rog sa-mi spuneti care sunt atributiile ofiterului de serviciu intr-un azil de batrani .Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 16 Noiembrie 2012
ar trebui săƒ existe un Regulament Intern al respectivului căƒmin sau o anexăƒ care săƒ prevadăƒ Atribuț›iile ofiț›erului de serviciu pe căƒmin.În cazul că sunteți nevoiți a forma un asemenea regulament al of. de serviciu în acel căƒmin :
1) orientaț›i-văƒ dupăƒ Regulamentul Ofiț›erului de Serviciu pe Unitate-md militar ;
2) adaptaț›i specificului dvs. un specimen de Regulament de la mai multe instituții.
In principiu :
- persoana care este ofiter de serviciu asigură continuitatea conducerii în afara programului de lucru
- să cunoască activităţile care s-au planificat, organizat şi sunt în curs de desfăşurare, precum şi situaţia din unitate.

- să dispună/adopte măsuri de primă urgenţă şi să conducă, împreună cu personalul aflat în serviciu activităţile din unitate, impuse de evoluţia situaţiei respective

- să informeze imediat conducerea societatii despre producerea unor evenimente deosebite în unitatea din care face parte

- să controleze modul cum personalul de serviciu îşi îndeplineşte atribuţiile, precum şi respectarea ordinii interioare în unitate. etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuirea psihica la locul de munca ! doareu2008 doareu2008 Cum pot sa procedez daca sunt functionar public, iar seful meu direct (numit politic) ma hartuieste neincetat. Am fost la conducerea institutiei, dar acolo ii ... (vezi toată discuția)
Ordin al ministrului vs text de lege Sky73 Sky73 Buna ziua, Prin L115/24.05.2017 se acorda un spor pentru personalul planificat sa asigure continuitatea indeplinirii atributiilor specifice. Tot in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Fisa de post ony_slim ony_slim Buna ziua, am nevoie de o fisa de post pentru dispecer, precum si de legislatia pentru personalul TESA. Sper sa ma poata ajuta cineva. Multumesc (vezi toată discuția)