buna,acum 6 ani am avut un abonament la [editat] pe care l-a folosit fostul sot, el a acumulat o datorie de 2000 in urma careia azi a sosit politia la usa mea cu un nr de tel la care sa sun,mi a rasp o avocata de la cab [editat] care mi a spus sa platesc 9500 lei,sau daca vreau ma poate ajuta sa platesc doar jumatae din suma caci altfel voi fi executata silit .ce ma sfatuiti,nu am bani ,nici serviciu..:(
Daca dvs sunteti parte in contractul de telefonie, sunteti obligata față de firma respectiva, in ce priveste acele datorii, chiar daca sotul dvs a folosit serviciile.
Daca nu puteti plati, pentru ca nu dispuneti de un anume venit lunar, si credeti ca aveti nevoie de un avocat in apararea dvs, puteti primi un avocat din oficiu (asistenta judiciara gratuita) facand o cerere in acest sens la Baroul din zona in care aveti domiciliul.
Eos ksi
ancacatya
buna ziua in 2005-2006 am facut un abonament la orange pe care ulterior nu l-am mai platit,am ramas cu o datorie de 300-400 lei la ei....ieri am primit acasa ... (vezi toată discuția)