avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

cum pot recupera taxa ? am mers la fisc dar au spus ca nu au primit nimic oficial ,in cat timp se returneaza? multumesc

Cel mai recent răspuns: ovidiupreda , utilizator 18:20, 20 Octombrie 2012
Taxa se poate recupera prin instanta de judecata.In situatia in care ati platit-o, puteti depune actiune la tribunalul competent teritorial, in vederea recuperarii.
am platit am chitata am crezut ca o pot recupera de le fisc
Nu se poate recupera decat prin instanta de judecata.
mersi merg luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta ContSters14496 ContSters14496 Exista vreo modificare recenta in ceea ce priveste recuperarea datoriilor la asociatia de proprietari pe cale judecatoreasca? Aici ma refer la instanta ... (vezi toată discuția)
Probleme salariale iunana iunana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Lucrez la o televiziune locala de aproape 7 ani, iar in ultimii ani s-au strans 5 salarii ... (vezi toată discuția)
Itm iulianxtr iulianxtr Timp de 2 luni am lucrat pentru o firma din Bucuresti .La sfarsitul acestor 2 luni din pricina reducerii volumului de activitate firma a decis sa concedieze ... (vezi toată discuția)