avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum trebuie sa procedez ????????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum trebuie sa procedez ????????

Am un sef care imi da un salariu in mana mai mare1000 lei si am salariu minim pe cartea de munca.Problema e ca nu imi acorda concediu . Nici medical , nici de odihna.Lucrez la el de un an asa ca as avea dreptul si eu la concediu de odihna.Ma gandesc si la urmatorul lucru daca imi dau demisia si ma arde la bani numai imi da salariu ce fac ? Cum justific ca nu am primit salariu ?:((:((:((:((:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:15, 20 Octombrie 2012
1. Nu dvs. trebuie sa dovediti ca nu ati luat salariul ci angajatorul trebuie sa dovedeasca faptul ca v-a platit.

2. Faceti o sesizare la ITM pentru refuzul angajatorului de a va acorda concediul de odihna.
joemarius

Concediu medical nu-l acorda angajatorul, iar despre concediu de odihna este o problema discutabila ...
Incalcarea obligatiilor asumate prin c.i.m. de catre angajator va da posibilitatea de a demisona fara preaviz.

Neplata salariului se jusitifica prin nesemnarea statelor de palta sau nevirarea acestuia pe card.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale michat michat Buna ziua, pe data de 17 ianuarie mi-am dat demisia de la locul de munca. (Institutie bugetara).Precizez ca nu am avut preaviz. As dori, daca se poate, sa imi ... (vezi toată discuția)
Durata preavizului lorelena1306 lorelena1306 Sunt angajat la o firma si doresc sa plec. Am instiintat firma in data de 07.04.2014 printr-o cerere ca imi dau demisia. Seful a confirmat ca in data de ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)