avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de inchiriere spatiu comercial

Vreau sa inchiriez un spatiu comercial ,iar proprietarul acestuia este tot o soc. com.
Contractul de inchiriere trebuie incheiat la notariat sau putem sa concepem noi un contract semnat de ambele parti? Care sunt pasii urmatori dupa incheierea contractului? Trebuie mers cu el la finante ?

Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 14:27, 21 Octombrie 2012
il puteti intocmi singuri. il inregistrati la finante daca infiintati acolo sediul, sau pct de lucru pentru societate.
Daca se infiinteaza punct de lucru nu se declara la finante contractul de inchiriere in sine, se declara infiintarea sediului secundar care cuprinde un set de acte printre care si contractul de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru/neclaritate lumy81 lumy81 Buna! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta(mentionez ca sunt super-extra novice in domeniu...asa ca fiti indulgenti chiar daca pun intrebari tampe): avem ... (vezi toată discuția)
Cum pot deschide punct de lucru Am facut un SRL in alt judet si vreau sa deschid punct de lucru la Bucuresti, nu am avut nici un fel de activitate pe acest SRL si nu sunt platitor de TVA asha ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere avalentin avalentin Am un apartament pe care as vrea sa-l inchiriez unei firme. Imi trebuie neaparat acordul asociatiei de locatari? Daca da, ce pot face daca asociatia nu doreste ... (vezi toată discuția)